СКИ и СПА преживявания с Белчин Гардън

Въпреки топлото и слънчево време, условията за ски в Боровец са чудесни. Хотелът ни предлага на своите гости уникални СКИ и СПА преживявания, комбинирани в специалния ни пакет “СКИ и СПА в Белчин Гардън”
Всеки ден, по разписание, нашият шатъл ще бъде на Ваше разположение за трансфер до ски пистите на Боровец и обратно до хотела. Можете да заявите Вашата конфигурация за лифт карта и ние ще Ви я осигурим в деня на настаняване като сумата ще бъде добавена към стойността на резервацията С нашите партньори от San Ski School & Rent можем да Ви осигурим също и ски учител, екипировка под наем, ски гардероб. Следващите две седмици, освен да карате ски, да се наслаждавате на процедурите ни в СПА-центъра, можете да се включите и в посрещането на Баба Марта на пистите в Боровец – на 1 март. На 5 март 2023 г. в Боровец ще се проведе състезанието за купа Купа ПИБА FIS в ски бягането. Ски бягането за купа „Самоков“ ще се проведе на 6 март 2023 година, а на 9 март е гигантският слалом за момичета и момчета за купа „Чамкория Джуниър“. На следващия ден е състезанието за купа “Мемориал на шампионите”, следвано от гигантският слалом за купа “Петър Попангелов – Старши”.
Ако ви омръзне да карате ски, то в СПА-центъра на Белчин Гардън Ви очакваме с богато СПА-меню, в което има разнообразие от терапии и процедури. За най-малките ни гости детския център е винаги на разположение с много игри и занимания