Рисуване и вино в Белчин Гардън

Всяка събота гостите на СПА хотел Белчин Гардън могат да разнообразят вечерта си с много арт емоции и чаша вино от специалната ни селекция. Няма значение дали можете да рисувате! Нашата цел е да се забавляваме!
Пред вас е нашата невероятна Ани Белемезова, която рисува картината стъпка по стъпка и дава насоки. С усмивка и чаша вино в ръка, резултатите всеки път са страхотни. Картината си остава за вас като спомен от уникалното изживяване.
Какъв по-приятен начин да твориш освен в добра компания, с чаша вино в ръка и с богата палитра от бои и съвети на професионален художник? И всичко това ние поднасяме с много отдаденост и внимание.

Не мисли, че трябва да си рисувал/а преди, забрави за натовареното ежедневие! Грабни четката, улови момента и изрази себе си върху бялото платно!
Спа хотел Белчин Гардън осигурява на всички желаещи висококачествено платно с размери 30 на 40 см, висококачествени и безвредни акрилни бои, които няма да пестим и няма да смесваме до преумора, за да постигнем желания цвят.
Картините, които рисуват нашите гости са внимателно подбрани, за да бъдат същевременно ефектни и красиви, но също така и не твърде сложни за изпълнение.
Арт забавлението “Рисуване и вино” се провежда традиционно всяка събота от 17:00 ч.

Повече информация, можете да получите от любезния екип на рецепция: +359877200315