Чист въздух, минерална вода и СПА

Ако се чудите какво да правите през следващите дни, ви препоръчваме любимата ни комбинация – пакет “ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ”. Освен, че ще се насладите на уникалния ни СПА-център, в който освен басейните с минерална вода, невероятните ръце на нашите масажисти и терапевти има и Salt Lounge стая, можете да направите престоя си интересен и тонизиращ. Курортът Белчин Бани има уникална природа и чист въздух, които го правят примамлива дестинация. На територията на община Самоков има множество екопътеки и планински маршрути, като голяма част от територията е заета от Национален парк Рила, който притежава уникално богатството на защитени видове от флората и фауната.
Ако сте решили да се разходите със семейството си, можете да поемете по екопътека Бели Искър, която се намира точно на входа на Национален парк Рила. Името е на едноименната река, около която криволичи по-цялата си дължина. Освен живописните гледки, дължината е 7.5 км, денивелацията е малка 300м, лесно достъпна е, а местата за отдих изобилстват. Подходяща е и за малки деца. По протежението на пътеката са изградени 7 моста, които пресичат река Бели Искър.Съвсем наблизо е и музейния комплекс Цари Мали Град, като крепостта Цари Мали град е обявена за паметник на културата с национално значение.


Така че, ако сте решили да си вземете отпуск, или да направите подарък на децата си – пакет ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ е чудесен избор за СПА, разходки сред природата и хубава храна.