• office@belchin-garden.com
  • +359877200315
/* */

Политика за защита на личните данни на Белчин Гардън SPA&Wellness - Хотел Белчин Гардън

За нас

„Тера Инвестмънт“ ООД; ЕИК:175426011

 

Белчин Гардън обработва Вашите лични данни с цел да предостави по-добри, по-качествени и разнообразни услуги.

Сигурността на Вашите данни е приоритет за нас! Затова се грижим за тях и полагаме всички усилия за защитата им. Обработваме ги минимално и съобразно местното и европейското законодателство.

 

Каква информация събираме

Ние обработваме идентификационните Ви данни като средство за резервация и връзка с Вас – име, ЕГН, адрес (за кореспонденция и плащане), информация за престоя – настаняване и напускане, както и всякакви чувствителни лични данни, които ни споделите.

Имайте предвид, че при настаняване, сме длъжни да вземем и данните на документа Ви за самоличност, както и личните данни на всички придружители под 18 годишна възраст.

Имайте предвид, че, ако не сте съгласни със събирането и обработката на личните Ви данни, можете да се свържете с нас по този въпрос.

 

Лични данни, които събираме онлайн

Когато правите резервация през нашата онлайн система, ние автоматично събираме информация за вашето устройство – IP адрес, браузър, тип устройство и т.н. Тези данни за крипритани и не се идентифицират от служителите в хотела.

 

Лични данни, които събираме трети лица

Когато правите резервация през онлайн системи или туроператори, ние получаваме информация за Вас, като средство за резервация и настаняване.

 

Защо събираме личните Ви данни

Събираме и обработваме личните Ви данни по различни причини:

 

Споделяме ли с някого личните Ви данни?

Вашите лични данни са на разположение единствено за нас и органите на МВР, както и някои финансови институции.

 

Връзка с нас

Винаги можете да се свържете с нас, за да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни, да възразите събирането им и последващата обработка, да поискате данните Ви да бъдат изтрити / коригирани. Можете да ни потърсите на 0877200315 или на office@belchin-garden.com